Sladur.com - Стани известен
Начало Вход Регистрация Търсене Харесвам те Език:


Пол: 
Мъже Жени
Години:  от до
Държава: 
Град: 


Гласа:  519 1Място ТОП Сладур
stanimir
Град: Русе
Години: 40
Гласа: 529 1Място  ТОП Сладурана
RoSi
Град: София
Години: 42
pretty:  I want To Mary Am Still searching for responSible man to get marry To
преди 5 часа Коментари (0)
Handsome BadBoy:  Фрийлансъри - осигуряване и данъци
http://https://skodi.net/blog/osiguryavane-oblagane-dohodi-f...http://https://skodi.net/blog/osiguryavane-oblagane-dohodi-f...
преди 23 часа Коментари (0)
simon7:  what's on your mind?
преди 1 ден Коментари (0)
mj:  what's on your mind?
преди 4 дена Коментари (0)
tzveta54:  ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ НА ВСИЧКИ СЛАДУРИ!!!БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!!!
преди 4 дена Коментари (0)
  • «
  • 1

Нашата история е пална с тъга и любов. Запознаxме се тук в този прекрасен сайт. След дълги свалки и малко обещания решиxме да се видим. В мига, в който го видях аз се влюбиx в него, но това чувство не беше споделено. Далго време бяхме заедно като приятели и нещо малко в повече, но явно съдбата беше решила да ни събере....няма да изпадам в подробности, сега сме заедно и аз много го обичам,  а той осъзна, че аз сьм неговото момиче и че ме обича!Нашата история едва сега започва да се пише.... На всички пожелавам да намерят своята половинка, а защо не тук? Да вярват в любовта, защото съществува и е най-истинското и прекрастно чувство на този свят!!! И не на последно място благодаря на саздателите на този сайт, защото чрез него аз открих любовта!!!


Да вярваш значи да можеш!!!


КАКТО НИЕ ТАКА И МНОГО ДРУГИ ХОРА СА ОТКРИЛИ ЛЮБОВТА ТУК , ЗАЩО И ВАШИЯТ ЧОВЕК ДА НЕ СЕ КРИЕ ТУК В ХИЛЯДИТЕ СЛАДУРИ И СЛАДУРАНИ ТРЯБВА ДА ПРОБВАШ ЗА ДА РАЗБЕРЕШ, ТРЯБВА ДА ПОТАРСИШ ЗА ДА ОТКРИЕШ!