Sladur.com - Стани известен
Начало Вход Регистрация Търсене Харесвам те Език:


Пол: 
Мъже Жени
Години:  от до
Държава: 
Град: 


Гласа:  303 1Място ТОП Сладур
az
Град: Пловдив
Години: 38
Гласа: 329 1Място  ТОП Сладурана
jenny
Град: София
Години: 34
Panterkata:  sku4aq
преди 7 часа Коментари (0)
The Rock:  what's on your mind?
преди 1 ден Коментари (0)
aky:  sex
преди 1 ден Коментари (0)
crack pee:  Like me the way I am
преди 1 ден Коментари (0)
juliet56:  roze&star
преди 4 дена Коментари (0)
  • «
  • 1

Имам профил в Sladur.com от много време и с много хора съм си писала и съм излизала на неуспешни срещи, така че когато го срещнах, най-очарователният мъж на света, вече отдавна бях загубила надежда това да стане.

Бях му разглеждала  много пъти профила, харесаха ми щурите му снимки и стихотворението, което беше написал. Той видял, че съм му гледала профила и ми писа в сладурската поща, а аз му изпратих роза и си разменихме скайповете. Преди да се видим на живо си писахме до посред нощ почти месец и за първи път ми се случваше да се смея толкова пред компютъра. Той предложи да се видим и нямах търпение за това му предложих да дойде в обедната ми почивка. Аз работех в магазина в тракия и не вярвах, че ще дойде, но той дойде.
И двамата много се притеснявахме и бяхме много смешни. Втората ни среща продължи 5 часа и от тогава не сме имали по-кратка.

На третата ни среща ме целуна - беше адски романтично - пихме вино на едно тепе и гледахме нощния град (много се радвам, че и двамата живеем в пловдив).

Света се завъртя! Не вярвах, че ще се случи бях се отчаяла от мъжете и от връзките, но той разби всичките ми страхове. Не спах цяла нощ след вечерта на тепето, от тогава сме заедно винаги и на всякъде и всяка целувка продължава да е вълшебна. Лятото ще живеем заедно. Сега живея ту при нашите, ту при него. Избрахме си нова квартира заедно и сме адски щастливи. Не съм предполагала, че може да има такова безоблачно щастие!

За една нощ се промени живота на двама ни. Само от два месеца сме заедно, но не можем да си представим живота сами. Отдавна бях изгубила надежда, но съдбата си знае работата и ни събра, когато най-малко очакваш.

Благодаря от сърце на Sladur.com, че ни събра и пожелавам на всички да намерят щастието си тук!