Sladur.com - Стани известен
Начало Вход Регистрация Търсене Харесвам те Език:


Пол: 
Мъже Жени
Години:  от до
Държава: 
Град: 


Гласа:  304 1Място ТОП Сладур
Walther
Град: Русе
Години: 67
Гласа: 360 1Място  ТОП Сладурана
MATЦA
Град: Балчик
Години: 46
Vandela:  Lonely
преди 1 ден Коментари (0)
stenli82:  айляк
преди 1 ден Коментари (0)
mwinchell77:  travelling the world
преди 2 дена Коментари (0)
hugyou:  what's on your mind?
преди 2 дена Коментари (0)
Text4012851948 :  Hello this is Sandra and i am real and new to this site and I love to be fun and spontaneous and enjoy each day finding something joyful to smile about? Drop me a line and we can go from there.This is...
преди 3 дена Коментари (0)
  • «
  • 1

Имам профил в Sladur.com от много време и с много хора съм си писала и съм излизала на неуспешни срещи, така че когато го срещнах, най-очарователният мъж на света, вече отдавна бях загубила надежда това да стане.

Бях му разглеждала  много пъти профила, харесаха ми щурите му снимки и стихотворението, което беше написал. Той видял, че съм му гледала профила и ми писа в сладурската поща, а аз му изпратих роза и си разменихме скайповете. Преди да се видим на живо си писахме до посред нощ почти месец и за първи път ми се случваше да се смея толкова пред компютъра. Той предложи да се видим и нямах търпение за това му предложих да дойде в обедната ми почивка. Аз работех в магазина в тракия и не вярвах, че ще дойде, но той дойде.
И двамата много се притеснявахме и бяхме много смешни. Втората ни среща продължи 5 часа и от тогава не сме имали по-кратка.

На третата ни среща ме целуна - беше адски романтично - пихме вино на едно тепе и гледахме нощния град (много се радвам, че и двамата живеем в пловдив).

Света се завъртя! Не вярвах, че ще се случи бях се отчаяла от мъжете и от връзките, но той разби всичките ми страхове. Не спах цяла нощ след вечерта на тепето, от тогава сме заедно винаги и на всякъде и всяка целувка продължава да е вълшебна. Лятото ще живеем заедно. Сега живея ту при нашите, ту при него. Избрахме си нова квартира заедно и сме адски щастливи. Не съм предполагала, че може да има такова безоблачно щастие!

За една нощ се промени живота на двама ни. Само от два месеца сме заедно, но не можем да си представим живота сами. Отдавна бях изгубила надежда, но съдбата си знае работата и ни събра, когато най-малко очакваш.

Благодаря от сърце на Sladur.com, че ни събра и пожелавам на всички да намерят щастието си тук!
 Ваше Високопреосвещенство; Римски папа; ПАТРИАРХ; Архиепископ; ВЛАдика; ..;
Наместник на върховната ханска власт; Юлий Цезар;
Хан /Кан/; "ВЕЛИК" хан; Кан ювиги; Свещенство; Светилища;
Кавхан /стар боил/; Ичиргу-боил;
Кесар; "КаСИчка Зарче, другарю Седларов" /"Вилна зона"/; Рекс; Рис; Тигър /китайски хороскоп/; КЕЛИ;
Владетел на всички страни на север и юг, на изток и запад;
Шехерезада; Клеопатра; ПадиШАХ; Шейх; Халиф; Велики везире; Султан; Турски паша - пита и разпитва;
ДИНАстия; Владетел; Император; Цар-Царица; Бог-Богиня; "Крал Слънце" - кюЧЕК изГЪЗИЦА; "Царят-свинар и свинарят-цар";
"ВЕЛИК" княз; ЛЪВ ДЯКОН /ВАСИЛ ЛЕВСКИ/;
Василевс на ромеите; Византийски Василевс.
Хороскоп за зодия Овен Хороскоп за зодия Телец Хороскоп за зодия Близнаци Хороскоп за зодия Рак Хороскоп за зодия Лъв Хороскоп за зодия Дева
Хороскоп за зодия Везни Хороскоп за зодия Скорпион Хороскоп за зодия Стрелец Хороскоп за зодия Козирог Хороскоп за зодия Водолей Хороскоп за зодия Риби