Sladur.com - Стани известен
Начало Вход Регистрация Търсене Харесвам те Език:


Закачи във: Facebook
Допълнителни Снимки
За мен
.

"ЗДРаВЕЙТЕ! Свързахте се с Пентагона, център за насочване на ядрени ракети! Моля, оставете координатите си. . .

"Всъщност аз съм си вкъщи, но не искам да разговарям с един изключително . . . . . . човек!
Оставете ми съобщение и ако не ви се обадя - значи това сте вие:)

Дами и господа от випуск...

Аз имам много прост вкус - винаги се задоволявам само с най-доброто!

Ако трябва да ви дам само един съвет за бъдещото, той ще бъде този за плажното масло.

Mажете се с плажно масло..

Проблемата е следната.Мен ме изгониха от клуб PORSCHE поради неприлично държание и сега няма къде да питам. Имам 3 въпроса.

1. Някой да е крал скоро Mercedes "А" класа? Трябва ми електрониката.
2. Кога ще оправят пътищата?
3. Къде е Сиса?

Разяснявам.

Имам зелен мОсквич, дванайстак. 73-а производство. . . Но всичко по него е туНинг. Малко ме дразни бордовия компютър, който ми говори на френски, защото е от Рено Лагуна 2.2 TDI, 96-a и постоянно ме пита дали се ебавам като наливам бензин на дизелова кола щото нямал база данни за друга.

Седалките ми са Recaro. Подгряващи. Имам модифицирани катапулти от МИГ-21.

Климтатроникът и DVD системата за car theatre ги бях вързал на един бушон и отначало гореше, но сега го оправих.
Съраундът в колата е THX, последното на Лукас, след DTS.

Рисийвъра ONKYO е в багажника, имам 8+1 колони Таной.

Задният мост отначало го бях направил по идея на Ситроен, понеже французите знаят как да правят коли, но когато я паркирам на неравни терени и колата след изгасяне клекне ниско се удряше в земята и ми трошеше сините неонови лампи по шасито справкаБързи и яростни" Затова сега съм го сменил със заден мост на Mерцедес "А" класа, и затова ми трябва електрониката по управлението му. Това по първия въпрос.

Второ.

Пътищата. Абе оправете ги, общинари и други твари. Дупките са изкривили шенкела на предницата. Той е предава изкривяване с 3 градуса. През няколко връзки градусите се увеличават и накрая през хидравликата волана ми е на 90 градуса завъртян.

Както карам и колата почва да се държи странно. Понеже върви напред, а компютъра засича 90 градусово завиване на волана праща сигнали към ABSa все едно колата се занася и е неуправляема. . . И той се включва.

Първо блокира предно дясно, после задно ляво колело. Колкото и да натискам педала за газта оборотите падат и колата спира, сама си пуска аварийните и праща по GPSa авариен сигнал до сервиза на АЗЛК в Байконур. Така не може да се кара по тези пътища :(

Освен това наскоро ходихме със Сиса на една гонка. След като ги накъсах на две коли разстояние останалите и рекох да я повозя по магистрала. Карам и изведнъж някаква яка дупка. Краш датчика е някакъв пиропатрон, който се включи, осемте еърбега се издуха и дясната седалка катапултира. Едвам спрях, защото карах с около 2 5 0 км/ч и пътя беше стана като нишка.

Спирайки се заех да прекъсна аварийните радио сигнали, защото няма нужда от пътна помощ. Тогава се сетих за Сиса. Нямаше я.

Дожаля ми като си представих как се е изстреляла на 40 м височина пристегната за катапулта и е наблюдавала отдалечаващия се зелен москвич.

Та по третия въпрос.

Някой да е виждал Сиса? Трябва ми седалката обратно.

.

НикОга не сЕ разделЯй с усМивката си, дОри и когаТо ти е тъЖно, откъДе да знаеШ, може някОй в тозИ момеНт да се влЮби в неЯ.

.

Просто да се замислиш

Най добрият ми приятел отвори чекмеджето на скрина на своята съпруга и извади оттам едно опаковано в копринена хартия пакетче. Това не беше просто само пакетче, а едно пакетче с бельо в него. Той захвърли хартията и наблюдаваше с тъга коприната и дантелите. Това аз й го купих, когато бяхме за първи път в Ню Йорк. От тогава са изминали сигурно 8-9 години. Тя никога не го облече. Искаше да го запази за някакъв особен повод. И сега, аз мисля, че това е точният момент Той се приближи към леглото и постави бельото до другите неща, които щяха да бъдат взети от погребалната агенция. Неговата съпруга беше починала.

Когато той се обърна към мен, ми каза: “Никога нищо не прибирай за някакъв особен случай. Всеки ден, в който живееш е един особен повод

Аз винаги си спомням тези думи.

Те промениха моя живот.

Днес аз чета повече от по рано и чистя по малко.

Аз сядам на моята тераса и се наслаждавам на природата без да обръщам внимание на треволяците в градината ми.

Аз прекарвам повече време с моето семейство и с моите приятели и по-малко работя.

Аз разбрах, че животът е една сбирка от опит, който трябва високо да се цени.

От сега нататък нищо повече не прибирам и не пазя. Употребявам всекидневно моите кристални чаши. Ако имам желание дори обличам новото си яке до супермаркета. Употребявам също така и любимите си парфюми, щом имам желание за това.

Фрази, като напр. “Един ден " . . . . . или “На някой от следващите дни " вече не съществуват за мен и съм ги изхвърлил от моя речник.

Ако си струва, искам да видя нещата тук и сега, да ги чуя, да ги направя.

Не съм съвсем сигурен какво би направила жената на моя приятел, ако тя знаеше, че утре няма да я има вече : едно утре, което ние всички доста лекомислено очакваме.

Аз мисля, че тя би звъннала по телефона на своето семейство и на някои близки приятели. Може би аз също бих позвънил на някои стари приятели за да се сдобря с тях и да се извиня за някои стари пререкания. Мисълта, че тя би поискала да отиде още веднъж да яде по китайски /нейната любима кухня/, ми харесва особено много.

Това са тези малки не извършени неща, които много биха ме смутили, ако знаех, че моите дни са преброени.

Бих се изнервил също така, ако не бях се видял с определени приятели, с които бих искал да се свържа в “някой от следващите дни.

Бих се изнервил също така ако установях, че не съм написал онези писма, които исках да напиша “в някой от следващите дни

Бих бил изнервен, че не съм казвал често на най близките си колко много ги обичам.

Сега вече нищо няма да пропусна, да отложа за утре или да запазя, ако това би ми донесло радост и смях в моя живот.

Аз си казвам, че всеки ден е нещо особено всеки ден, всеки час, както и всяка минута са нещо особено.

Винаги трябва да казваш това, което чувстваш и винаги да правиш това, което мислиш. Ако знаех, че днес би бил последният път, когато щях да те гледам как спиш, бих те прегърнал и бих се помолил на Господ да мога да стана пазител на душата ти. Ако знаех, че това ще бъде последният път, когато те гледам как излизаш от вратата, бих те прегърнал и бих ти подарил целувка. Ако знаех, че това е последният път, когато ще чуя гласа ти, бих записвал всяка твоя дума, за да мога да ги слушам отново и отново. Ако знаех, че тези са последните моменти, когато те виждам, щях да ти казвам"ОБИЧАМ ТЕ" и нямаше глупаво да мисля, че ти вече го знаеш.

Винаги има едно утре и животът ни дава и други удобни възможности, за да направим нещата така, както трябва, но в случай, че направя грешка и ни остава само днес, бих искал да ти кажа колко те обичам и че никога няма да те забравя.

Утре-то не е гарантирано за никого – нито млад, нито стар. Днес може да е последният път, когато виждаш хората, които обичаш. Затова не чакай повече, направи го днес, защото ако утре-то никога не дойде, със сигурност ще се разкайваш за деня, когато не намери време за една усмивка, една прегръдка, и беше много зает, за да направиш действителност последното им желание. Дръж тези, които обичаш, близо до себе си, кажи им шепнешком колко много имаш нужда от тях, обичай ги и се отнасяй с тях добре, намери време да им кажеш “ИЗВИНЯВАЙ”, “ПРОСТИ МИ”, “МОЛЯ ТЕ”, “БЛАГОДАРЯ” и всички думи, изразяващи любов, които знаеш.

Никой няма да се сети за скритите ти мисли. Поискай от Господ силата и мъдростта, за да ги изразиш. Покажи на приятелите си какво ОЗНАЧАВАТ за теб.

Научих, че човек бива оправдан за това да гледа другия отвисоко само, когато трябва да му помогне да стане.

ИстинСки приятЕл е тозИ, койтО ти подАва ръКа и докОсва сЪрцето ти.

За свЕта ти можЕ да си един чОвек, но за едиН човЕк може дА си целИя сВят.

Не сИ гуБи времЕто с чОвек, на кОготО му е вСе еднО далИ си до негО . . .

.

Do you think of me?
Do you dream of me?
I always dream about you.

ОПРЕДЕЛЕНИ хора КАЛЧАТ КЪЛКИ ЗА тънки КИНТИ, КОРАБЪТ ПОТАВА, СНИМАЙ ГИ!!

If you want to be rich you've
got to be a bitch

RelaX ... Take It Easy ... :)
Владеем *KaMa.CyTPa

.
Моите Приятели (27)
ludata_meri, София, 26
Aia, София, 29
DeEeEe, Ню Йорк, 25
ТедиКрасимирова, Милано, 25
Nezakonen, Лас Вегас, 31
Kalpazana, София, 30
ilit, София, 28
VeRcE_, София, 27
Eden, Пловдив, 41
maryana, Атланта, 32
Babydoll4e, Севлиево, 31
lora_22_, Пловдив, 30
vesi_obi4am_te, Пловдив, 30
Lonely, Флорида, 27
_KITANA_, BERLIN, 30
lili02, Мюнхен, 26
  • «
  • 1

jOro
offline


Харесва ли ти ?
Да
(анонимно)
Да
(нека разбере)
ID:153927
Име:jOro
Години:42
Град: Слънчев брягКарта на Слънчев бряг
Държава:България
Местоположение:eSuR
Зодия:Хороскоп
Последно влизане:20 февруари 2014, 13:34
Посетен: Free CounterFree CounterFree CounterFree CounterFree Counter пъти


Информация

Цигари:Да
Алкохол:Не
Височина:182 cm
Тегло:80 kg
Цвят на косата:Кестенява
Цвят на очите:Пъстри
Искам от get.bg:murrrrr...
Интереси:Красиви жени, Котки, Пътуване, Авантюри, Приключения
WEB сайт:http://7G.sladur.com
URL:
Коментари

Коментарите за мен - 17
Чета,чета и не вярвам на очите си...Едно голямо БРАВО за инфото ти.И никога не се Променяй заради някого или нещо просто следвай мечтите си!
  AMORE, 16.07.2009 21:11

kakvo opisanie samo,strahotni dumi,full respekt ot men
  briliantinka, 19.04.2008 15:12

Hahaha nqmam dumi! Plakala sym ot smqh na obry6tenieto! Gotin pi4! Uspehi!
  black_kiss, 28.03.2008 21:45

hey dudee ;) u r hot...and sexy..and beautiful ..! Много ми харесва написаното в профила тиии ..Уникално е ;) Пожелавам ти всичко най-най :)
  ArrOgAncE, 24.01.2008 21:52

slapi iskam te...zaebiii neveroiaten si :P mnogo si.....4akai malko nz kakvo da kaja super si :)ohhh mom4enceee biva si te i to mnogo :P
  PuPeToO, 05.09.2007 00:41

kak e jorka?zabravihme se.
  adrenalinka85, 23.03.2007 00:01

hi ti si mn qk pi4.prodaljavai vse taka.no ti pi6a ne za6toto si mn gotin,za6toto tova ne e ot zna4enie za men,ne sam ot tiq hora prosto.napravi mi vpe4atlenie opisanieto to.v moeto se sadarja i 4ast to tvoeto-moje i da e otdelno ili da e 4ast ot tvoqta istoriika de :)))) Uspeh i prodaljavai vse taka.6te se radvam ako si pi6em i ako moga da razbera ne6to pove4e za teb a i ti za men :))))
  merilinka_140, 23.02.2007 15:37

спира дъха просто :)
  Pupi, 21.02.2007 21:50

golqm pi4 si...:)
  MANEKENKATA_4, 17.02.2007 21:55

uOOOOoooOOOOu :) mn dobre bravo!:))))
  nadenceto, 21.11.2006 12:37

  • «
  • 1
Няма публикувани снимки