Sladur.com - Fa-te cunoscut
Inceput INTRARE Inregistrare Cautare Te plac Limba:

Conditiile generale defines relatiile intre utilizatori SITE-UL www.sladur.com si SITE-UL www.sladur.com

.”UTILIZATOR” este persoana care a inregistrat un nume de utilizator unic si parola in SITE.

”SITE-UL” este Internet site-ul Sladur.com, toate paginile ale lui subsiteurile si alte parti, precum si toate serviciile legate de Sladur.com proprietatea firmei Sladur SRL. Acesti subsiteuri, pagini si servicii pot fi modificate unilateral si fara anuntare de inainte decatre Sladur SRL in orice clipa conform dorinta lui si politica de firma.

”COMERCIANTUL” este Sladur SRL.

UTILIZATORUL este de acord cu Conditiile generale si completeaza formularul pentru inregistrare pentru un nume unic si parola in SITE-UL si bifeaza "DE ACORD cu conditiile generale pentru exploatarea site-ului www.sladur.com" din formular sau daca foloseste serviciile cu acces liber comun.

DREPTURILE SI OBLIGATIILE SITE-ULUI

SITE-UL nu e responsabil in legatura cu serviciile si functionarea lor si nu are obligatie si posibilitate tehnica sa verifice fiecare inregistrare de utilizator si actiunile acestora.

SITE-UL are dreptul sa schimbe design-ul, sa opreasca sau sa adauge servicii noi in SITE fara sa anunte.

SITE-UL poate sa interzica accesul UTILIZATORULUI pentru orice parte din serviciile SITE-ULUI sau orice serviciul in legatura cu acesta, in orice clipa fara sa expuna motivele, cu sau fara sa anuntate si dupa vointei sale.

SITE-UL poate interzice accesul UTILIZATORULUI pentru orice parte din serviciile SITE-ULUI sau orice alt serviciu in orice moment fara sa cu sau fara si dupa alegerea sa, chiar daca UTILIZATORUL a platit in orice mod orice taxa, si in acest caz suma nu poate fi recoperata.

Ca sa pastreze actualitatea sa SITE-UL are dreptul sa stearga UTILIZATORI si toate datele lasate de ei sau pentru ei daca numele de utilizator nu este folosit timp de 6 luni.

SITE-UL va strge mesaje mai veche de 6 luni.

SITE-UL va sterge mesajele UTILIZATORILOR care depasesc limita de 100 mesaje si o sa fie sterse cele vechi.

SITE-UL are dreptul sa trimita mesaje de reclama prin mail, telefon, ICQ si pe adresa postala

SITE-UL nu raspunde pentru continutul reclamelor care i se arat sub orice forma.

Toate datele completate personal decatre UTILIZATOR la inregistrarea serviciilor in SITE ca nume, porecla(nickname) varsta, adresa, hobby, oras, data nasterii, descriere ect., cu exeptia parolei vor fi visibile pentru toti utilizatori SITE-ULUI. Asa si in caz de nevoie pot fi date unor alte personae fizice sau juridice.

SITE-UL nu raspunde pentru pagube care au aparut din cauza imposibilitatii de a fi folosit intregul sistem sau o parte din el din motive tehnice, independent de conditiile care au dus la aceasta. SITE-UL nu raspunde pentru orice pagoba fizica, psihica, reala sau imaginara care a aparut din cauza utilizarii acestorai inclusiv pagube facute de utilizatori deasupra alti utilizatori sau terte personae.

SITE-UL nu raspunde pentru actiunile UTILIZATORILOR lor chiar daca au folosit serviciile SITE-ULUI intr-un mod permis sau nepermis conform Conditiile generale.

SITE-UL are dreptul sa adune, sa pastreze, si sa foloseasca datele legate de folosirea serviciului decatre toti utilizatori, care se foloseste pentru rezolvarea problemelor in sistemul de calculatoare, asigura protectie impotriva intrarea neautorizata intr-un alt nume de utilizator precum si pentru alte scopuri inclusiv si reclama.

DREPTURILE SI OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

UTILIZATORI se obliga sa nu trimita poze la care nu se vede clar fata lui precum si (daca nu este el personal): poze la fotomodele, artisti, personae cunoscute, poze legate de sexualitate, colaje, animale domestice, caricature, poze cu drepturi de autor si poze in grup la care este greu de inteles cine e UTILIZATORUL , poze care nu sunt actuale, poze unde se vede si demonstreaza clar folosirea de droguri si alte substante pericoluase pentru sanatate si/sau opiate, poze la care se vad arme de foc.;

UTILIZATORUL ii da SITE-ULUI dreptul datele si/sau pozele lui sa fie folosite in fata la terte personae pe teritoriul R.Bulgariei si in strainatate ca persoana care promoveaza site-ul “www.sladur.com”

UTILIZATORUL ii da SITE-ULUI dreptul sa foloseasca pozele si datele pe care le-a introdus sau trimis la Internet site htpp://www.sladur.com pentru crearea, reclama, raspandirea si organizarea produselor, jocuri si tombole pentru produse care se deosebesc cu scrisul pe produs sau pe ambalaj "www.sladur.com".

UTILIZATORUL are intregul si nelimitat drept sa dea pozele pentru publicarea lor in site si pentru folosirea lor pentru reclama (inclusiv ca are acordul autorului de poze pentru aceasta), precum si ca s-a inteles pe deplin cu autorul pozelor pentru aceasta. UTILIZATORUL este obligat sa-i plateasca imediat SITE_ULUI compensatie tripla pentru fiecare pretentie (juridica sau nejuridica) din partea oricarei persoane care poarta drepturi asupra pozelor si celelalte materiale in site. Asa si UTILIZATORUL isi da acordul sau neconditionat sa ia raspundere pentru publicate de el in SITE poze sau alte materiale ( si in celelate locuri unde le-a publicat).

UTILIZATORUL declara ca nu va reclama nici o responsabilitate pentru orice paguba directa, indirecta, intamplatoare, speciala, materiala, morala sau alta, inclusiv fara restrictie pentru SITE-UL, COMERCIANTUL, proprietarii marcii “www.sladur.com”, colectivul pentru intretinerea site-ului “www.sladur.com”, producatori, furnizori, si comercializanti ai produselor pe care scrie sau pe ambalaj “www.sladur.com”, pe care-i va avea UTILIZATORUL.

UTILIZATORUL poarta toata raspunsabilitatea pentru actiunile executate prin filosirea numelui de utilizator si parola.

UTILIZATORUL se obliga sa nu trimita mesaje comerciale sau de reclama la alti utilizatori sau la terte persoane folosind mijloacele (descrierea profilului, mesaje personale si alte), date decatre SITE

UTILIZATORUL se obliga sa nu foloseasca SITE-UL in legatura cu sondaje, intreceri, concursuri, scheme piramidale, spam, mesaje de reclama, angajare de personal, sau trimiterea la mesaje nedorite (comerciale sau alte)

UTILIZATORUL este obligat sa completeze correct datele cerute siraspunde personal in fata legii pentru fiecare actiune executata prin serviciile SITE-ULUI.

UTILIZATORUL se obliga sa nu creeze o personalitate falsa cu scopul de a-I aduce pe alti utilizatori pentru identitatea expeditorului sau provenienta mesajului.

UTILIZATORUL se obliga sa nu incalce legea si actele normative si raspunde personal pentru fiecare actiune sau neactiune ce urmeaza din cauza folosirii numele de utilizator si parola.

Pastrarea numelui de utilizator si parola UTILIZATORULUI este obligatia utilizatorului, iar responsabilitatea in caz de primirea ilegala a parolei din cauza neatentiei, in nici un caz nu poate fi data pe SITE.

UTILIZATORUL se obliga sa nu publice sau raspandeasca sub orice forma materiale sau informatii care sunt nepotrivite, jignitoare, sau interzise de legea.

ALTE

Drepturile generale prezente au putere obligatorie ca si pentru SITE, asa si pentru UTILIZATORILOR lor. Totii se la conditiile generale considera informati si sunt de accord cu toate modificari din data publicatiilor lor in SITE-UL. Utilizatorul este responsabil pentru informarea sa permanenta in legatura cu modificarea conditiilor generale. Folosirea serviciului dupa modificarea conditiilor generale, inseamna de acord cu acestor modificari.

Aplicarea si interpretarea conditiilor generale este conform legislatiei din Bulgaria.

Forma scrisa acestui document si fiecare nota trimisa decatre SITE pe internet va fi buna pentru procedura juridica sau administrativa, bazate pe sau in legatura cu Conditiile Generale in acest fel si conform acestor conditii, precum si alte documente pentru comert sau inregistrari, pregatite in original in forma scrisa.

UTILIZATORUL si SITE-UL cad in comun acord ca actiunea privind o ocazie poate fi efectuata in termen de 6 luni de la aparitia cauzei ei.

Date pentru Sladur SRL