Sladur.com - Стани известен
Начало Вход Регистрация Търсене Харесвам те Език:

@@rV6Gm
@@hK7jF
Живеех в едно селце наречено Метковец,а тя беше от съседното село Расово вкараха ни интернет и баща ми държеше кръчмата. Той тогава вкара интернет и аз бях чул за вашия сайт. Регистрирах се и си пишех с нея. Всичко почна на шега бях малак и реших един ден да отида с колелото до дискотеката в Расово да я зърна за миг. Направих го, въпреки че валеше бях мокар, но щом я видях се почуствах на хаваите там не сам бил, но знам, че е хувабо.

След известно време писане аз я поканих да пиеме кафе в кръчмата до дискотеката. Тя се съхгласи и отидохме от там започнахме да излизаме и след известно време ние бяхме двойка. Аз правех грешки с комшииките, но тя ми прощаваше бях хубав и заможен. Накрая откраднах трактора от двора на дядо и отидохме да се повозим на мерата(полето) той беше зареден до горе. Аз продадох част от нафтата да посетим гр.Лом ходихме на дискотека там и беше си град имаше хора нещо уникално.

До ден днешен си спомням онзи ден сякаш беше вчера. Ние сме още заедно с нея и вече е направила 18 години и имаме сериозни намерения.

Много искрено благодаря на този сайт и на случаиноста че се зпознахме и намерих своята половин макар да е била толкова близо до мен.Ние сме щасливи с обич Поли и Светли

Аз бях като вас и наистина не вярвах, че може да си намеря любовта тук, но я открих и ви казвам че няма невъзможни неща. Както и да звучи историята е самата истина и сам щаслив този сайт беше ключа на моето щастие.Благодаря
Здравейте сладурчета!!!!!!

Аз съм най-щастливата жена на света, благодарение на моя принц, с който се запознахме в най-хубавия сайт sladur.com.

Това се случи в края на февруари месец,когато започнахме да си пишем, след което си разменихме телефоните и след около седмица се видяхме.

Той е от Димитровград, a аз живея в Пловдив. Честно казано още преди да се видим, ние вече се обичахме много, а на първата среща направо бяхме лудо влюбени и почти неразделни.

Разстоянието не е пречка,когато двама души се обичат безумно. Аз почти всеки ден пътувам до Димитовград или той идва в Пловдив. Вече решихме да живеем заедно в Пловдив и си мечтаем да се оженим и да си имаме поне 3 сладки дечица, но времето ще покаже.

Толкова съм щастлива,че намерих най-прекрасния мъж на света, който обичам повече от всичко и не мога да си представя живота без него. Чувствам се по-добре отвсякога, най-желаната и обичана жена на света.

Когато чувствата са взаимни,всичко е прекрасно!!! Не се отчайвайте и повярвайте в любовта по интернет.Никой не знае къде се крие голямата любов. Ние опитахме и вече сме най-щастливите и най-влюбените на света.

Пожелавам на всички да намерят голямата си любов по интернет и да изживеят това, което изживяваме ние с Влади.

Обичайте се и бъдете щастливи!!!!!!!!!!!
Запознахме се в Sladur.com. Гледахме си профилите всеки ден и след 3-4 дни реших да и пиша :)

Това,което ме накара да и пиша беше нейната прекрасна усмивка. Писахме си няколко дни тук, след това започнахме и в Skype. След 1 седмица решихме да се срещнем иии .. всичко започна тогава.

На 14.01.2008 вече бяхме заедно =) Бяхме и сега все още сме много щастливи заедно вече почти година :)))

А на всички вас искаме да кажем само 1 нещо: Истинската любов съществува ! Може пък .. и твоята половинка да е тук. :)) Не спирайте да търсите любовта ;)
  • «
  • 1