:

Живеех в едно селце наречено Метковец,а тя беше от съседното село Расово вкараха ни интернет и баща ми държеше кръчмата. Той тогава вкара интернет и аз бях чул за вашия сайт. Регистрирах се и си пишех с нея. Всичко почна на шега бях малак и реших един ден да отида с колелото до дискотеката в Расово да я зърна за миг. Направих го, въпреки че валеше бях мокар, но щом я видях се почуствах на хаваите там не сам бил, но знам, че е хувабо.

След известно време писане аз я поканих да пиеме кафе в кръчмата до дискотеката. Тя се съхгласи и отидохме от там започнахме да излизаме и след известно време ние бяхме двойка. Аз правех грешки с комшииките, но тя ми прощаваше бях хубав и заможен. Накрая откраднах трактора от двора на дядо и отидохме да се повозим на мерата(полето) той беше зареден до горе. Аз продадох част от нафтата да посетим гр.Лом ходихме на дискотека там и беше си град имаше хора нещо уникално.

До ден днешен си спомням онзи ден сякаш беше вчера. Ние сме още заедно с нея и вече е направила 18 години и имаме сериозни намерения.

Много искрено благодаря на този сайт и на случаиноста че се зпознахме и намерих своята половин макар да е била толкова близо до мен.Ние сме щасливи с обич Поли и Светли

Аз бях като вас и наистина не вярвах, че може да си намеря любовта тук, но я открих и ви казвам че няма невъзможни неща. Както и да звучи историята е самата истина и сам щаслив този сайт беше ключа на моето щастие.Благодаря
Здравейте сладурчета!!!!!!

Аз съм най-щастливата жена на света, благодарение на моя принц, с който се запознахме в най-хубавия сайт sladur.com.

Това се случи в края на февруари месец,когато започнахме да си пишем, след което си разменихме телефоните и след около седмица се видяхме.

Той е от Димитровград, a аз живея в Пловдив. Честно казано още преди да се видим, ние вече се обичахме много, а на първата среща направо бяхме лудо влюбени и почти неразделни.

Разстоянието не е пречка,когато двама души се обичат безумно. Аз почти всеки ден пътувам до Димитовград или той идва в Пловдив. Вече решихме да живеем заедно в Пловдив и си мечтаем да се оженим и да си имаме поне 3 сладки дечица, но времето ще покаже.

Толкова съм щастлива,че намерих най-прекрасния мъж на света, който обичам повече от всичко и не мога да си представя живота без него. Чувствам се по-добре отвсякога, най-желаната и обичана жена на света.

Когато чувствата са взаимни,всичко е прекрасно!!! Не се отчайвайте и повярвайте в любовта по интернет.Никой не знае къде се крие голямата любов. Ние опитахме и вече сме най-щастливите и най-влюбените на света.

Пожелавам на всички да намерят голямата си любов по интернет и да изживеят това, което изживяваме ние с Влади.

Обичайте се и бъдете щастливи!!!!!!!!!!!
Запознахме се в Sladur.com. Гледахме си профилите всеки ден и след 3-4 дни реших да и пиша :)

Това,което ме накара да и пиша беше нейната прекрасна усмивка. Писахме си няколко дни тук, след това започнахме и в Skype. След 1 седмица решихме да се срещнем иии .. всичко започна тогава.

На 14.01.2008 вече бяхме заедно =) Бяхме и сега все още сме много щастливи заедно вече почти година :)))

А на всички вас искаме да кажем само 1 нещо: Истинската любов съществува ! Може пък .. и твоята половинка да е тук. :)) Не спирайте да търсите любовта ;)
Преди повече от година всичко започна точно тук, в този сайт за запознанства...От 14.02.2009г. сме вече сем.Спасови, а след месеци очакваме и да се появи на бял свят нашето детенце...

Винаги ще сме благодарни на създателите на Sladur.com,защото благодарение на тях ние се запознахме, те спомогнаха за създаването на още едно българско семейство.

БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

Желаем нашето щастие да застигне всички Ви!
Запознахме се на майтап тук в Sladur.com

Аз живеех в Грамния, а тя във Варна.
Аз трябваше да си дойда в отпуска за Нова година, но не успях, така че тя дойде на 24.12.2006 (бъдни вечер). Това беше коледният ни подарък един към друг.

От дума на дума - ето ни щастливо женени.

Оженихме се на 23.07.2008 г.

Благодарим на Sladur.com от цялото си сърце!
  • «
  • 1momcho
: Sofia
: 40